kop1 (2K)

Terugblik: Voordracht FOD Sociale Zekerheid

Op 15 oktober luisterden we in ons clublokaal naar een voordracht van Bart Verheyden, maatschappelijk assistent bij de FOD Sociale Zekerheid, Directie-generaal Personen met een handicap.
Bart Verheyden, zelf doof en gebarentalig, is in hoofdzaak het aanspreekpunt voor horende mensen uit de regio Limburg, maar vanaf nu kunnen dus ook dove gebarentaligen uit heel Vlaanderen met hem communiceren, via Oovoo en Skype.
Je kan je richten tot Bart met allerlei praktische vragen over je dossier, zoals bijvoorbeeld je rechten, een schatting van je aantal invaliditeitspunten, of over de opvolging van je dossier of van aanvragen die je gedaan hebt. Tijdens deze voordracht kregen onze leden de kans om hem vragen te stellen, algemeen of over hun eigen situatie, en daar werd dan ook gretig gebruik van gemaakt.
Als je Bart alsnog wil contacteren, mail dan naar bart.verheyden@minsoc.fed.be om een afspraak te maken voor een chatgesprek via Oovoo of Skype. Hij is zowel overdag als 's avonds bereikbaar, afhankelijk van zijn eigen agenda.