website-banner4 (60K)
Home Over ons Activiteiten Clublokaal Contact Terugblik Lid worden Links

Clubfeest "Back tot basics" - 10 juni 2023

clubfeest

Kort verslag

Het clubfeest ligt alweer achter ons en deze bijzondere bijeenkomst die tot in de kleine uurtjes heeft geduurd, sloot ons werkjaar 22 - 23 feestelijk af. Het feest had alles wat men kon verlangen: De zon (zelfs een beetje te fel), de natuur, een vijver met vissen en schildpadden in, een heerlijke BBQ, koele drankjes, een fikse wandeling om de eetlust op te wekken, veel leuke mensen en helpende handen. Het was ook zo plezant om nog eens mensen terug te zien die we al enkele jaren gemist hadden.
Op vrijdag begonnen we al met de voorbereidingen ter plaatse: tent opzetten, tafels versieren, alles proper maken ... het waren karweitjes waar we blijkbaar veel pret aan beleefden, zo blijkt uit de foto's en filmpjes. Af en toe een frisse duik in de vijver zorgde ervoor dat we de moed hadden om verder te werken, zeker met de groene Marsmannetjes die uit de vijver te voorschijn kwamen.
Zaterdag, na de middag kwamen de sportievelingen al aan om 10 km te wandelen, of de helft daarvan. Die lange wandeling bleek toch wel wat zwaar met de temperaturen die opliepen tot 30 graden, en de afstand zou zelfs nog langer geweest zijn (sorry daarvoor). Gelukkig hadden we een grote koelwagen voorzien, met veel drank erin!!!
Voor sommigen was de vermoeidheid snel vergeten, want na de BBQ sloegen ze alweer lustig aan het dansen. Anderen hielden het rustig, maar toen het al donker werd kwam iedereen weer in volle actie met de Oude Volksspelen die we gehuurd hadden.
De volgende ochtend zat de "kuisploeg" met nogal kleine oogjes aan het ontbijt, maar iedereen gaf nog eens het beste van zichzelf om op te ruimen. Het clubfeest van 48 jaar, een schot in de roos om nooit te vergeten!
Onze leden hebben op 19 mei een link ontvangen naar het fotoalbum van deze activiteit.