website-banner4 (60K)
Home Over ons Activiteiten Clublokaal Contact Terugblik Lid worden Links

Weekend in Borgloon - 7 tot 10 oktober 2022

Kort verslag

Op 7 oktober kwamen we van overal in Vlaanderen onder een stralende herfstzon aan bij vakantiewoning Het Eenhoornhof in Kuttekoven (Borgloon), waar de vriendelijke gastheer ons enthousiast welkom heette. We waren allen blij verrast door de prachtige kamers met comfortabele bedden en de gezellige zitplaatsen, verspreid over het huis.
Er is werkelijk aan alles gedacht: Wou je lekker uit de bol gaan? De speelruimte met oude jukebox, biljart, darts en kicker zorgde voor heel wat plezier. Had je dorst? De bar was gevuld met lekkere streekbieren en frisdranken. Zocht je een plekje in de zon? Dat vond je altijd wel ergens in de tuin op een terras of in een prieeltje. Kortom, een ideale verblijfplaats voor een weekendje weg onder vrienden.
Uiteraard gingen we naar goede gewoonte op wandel, op zondag zelfs met een heks die ons alles haarfijn uit de doeken deed over de helende krachten en de gevaren van medicinale planten. Na de wandeling konden we telkens genieten van koffie met taart, gevolgd door aperitief en een huisbereide maaltijd. De taartenbakkers, dessertmakers en chef-koks hebben alweer hun best gedaan! Hier komt de vraag van de kip en het ei op de proppen: ga je eten om de honger te stillen na een heerlijke wandeling, of ga je wandelen om alle calorieŽn van het overvloedig ontbijt en de maaltijd van de vorige avond - al dan niet overgoten met een wijn of biersausje - te verbranden? Daar moet ik nog eens serieus over nadenken.
Een ding weet ik zeker Ö dat we ervan genoten hebben. .

Onze leden hebben op 17 oktober een link ontvangen naar het fotoalbum van deze activiteit.

okt22